Just idag är jag stark :)

även om man gör misstag lr är osams med folk som betyder ngt så går ALLT att lösa..
tänk på vad du gjort lr vad den andra gjort och försök minnas varför...
varför du älskar personen, vad det är som får er att höra ihop lr vad det är som gjort att du drar dig till personen från början så brukar allt bli lättare.
Ta en dag i taget, Misstag kan rättas till :)

"tänk dig för, gör inte fel, en spricka i höften kan göras hel"

Idag ska jag förmodligen tillbringa en del av min dag på vårdcentralen ska kolla upp om jag har halsfluss lr bara virus i halsen och även ta blodprover för reumatism då jag knappt kan använda händerna just nu... :S

uppdaterar kanske senare...

älskar mina underbara systrar, min bror och min mor så sjukt mycket...  <3

puss&kram på er alla



ibland hatar jag mig själv

fattar inte hur jag tänker ibland.... måste ju vara mer utvecklingsförstörd än andra,,,
men nu blir det fan ändring på det... har lärt mig saker om mig själv som jag ska ändra på..

har lyckats skaffa mig en riktigt vacker blåtyra, fått halsfluss ( lr liknande) och känner mig helt paj... dock inte det som är värst..

så jävla körd som såra den jag älska mest...

tack lillasyster för du funnits o ställt upp på mig gumman <3


stephen king IT (1990?)

hmmm vart efter en del övertal att kolla på just den filmen... inget o rekomendera om man är som jag och är livrädd för clowner :P haha hade mardrömmar heeeela natten.

på fredag blir det att storhandla + köpa gymkort (nu kör vi) ska oxå se om det finns ågon tid på vårdcentralen för o ta prover ang reumatism, diabetes osv, även be om ett pricktest för min allergi.
att jag äntligen tar mig i kragen sng det är för jag har så sjukt ont i mina händer så jag knapt kan göra ett skit just nu.. :( det har även börjat värka mer i armarna, axlarna, knäna osv.

nu ska jag strax ta ett bad ihop om o få sova hela natten utan o vakna med extrema smärtor.. ska bara lägga upp ett par bilder från den senate tiden :)

puss&kram på er alla



fan va trött ja blir!!!

ärligt talat... ibland skulle jag bara vilja *GAAAAH* vet inte vad med vissa personer..
jag gör mitt bästa för o ställa upp för allt och alla o hjälpa folk... vet själv att jag är dumsnäll..

o som tack för detta är jag nu anklagad för HUNDSTÖLD!!!

tänker inte skriva ner några detaljer... men ofta jag som inte ens kan planka på en buss skulle kunna sno en hund?

aja sak samma ville bara gnälla lite...

puss&kram på er alla.

rullar fram

kommer snart rulla fram om jag får maten lagad varje dag :) haha nice o slippa själv iaf :P
dagarns som har varit har jag haft sjukt kul.. länge sen jag skratta såhär mye o det har nog varit behövligt :)
Nya vänner o nya människor är ganska fantastiskt mellan varven <3

har fått tillbaka min vilja att fottografera med, dock blir det ganska vimsiga bilder men iaf.
idag ska vi äta oxrullader, potatis o sås kommer bli galet NICE. :)

känner mig rätt nöjd med tillvaron just nu.. fan jag kommer fixa allt..

dock är jag trött på trångsynta människor som snackar skit bakom ryggen osv,,, varför inte säga vad dom tycker direkt till MIG? o funkar inte det för man är för rädd lr liknande så kan man väl lika gärna HÅLLA KÄFTEN!!

sänder en extra tanke till min älskade storasyster som ligger hemma sjuk <3 stackaren..

lägger ut lite bilder idag med :)

puss&kram på er alla <3








jag har INTE glömt er..

orka o ha noll insperation om för vad jag ska skriva i bloggen just nu..
var en person som står mig vääääldigt nära som tyckte det var jobbigt att jag blogga om sex hela tiden så ska försöka respektera det lite, dock kommer det komma sånna inlägg med i mellan varven ( förlåt <3 )

haha nu får jag helt enkelt blogga om 7 ist.. :P

jag tänkte på en sak häromdagen dock...
alla säger ju att man ska leva varje dag som om det vore den sista... göra allt man känner för o visa dom man älskar att man gör det osv..

ok jag kan gå med på biten med o visa dom man älskar att man gör det...

MEN asså skulle jag göra allt som faller mig in varje dag osv så skulle ju jag vara luspank efter bara ett par dagar o sen då???

åh va gott med knäckebröd och vatten resten av månaden ;) haha

och en annan sak ja kom o tänka på.... vet inte varför men kom upp i min virriga skalle iaf,...
om man är singel o date:ar hur ser reglerna o gränserna ut?

asså får man date:a flera samtidigt, dubbelboka osv?
jag personligen har nog aldrig riktigt date:at alls men finns ju många andra som gör det.
och vart ifrån är det ok att träffa folk?
förr när jag var yngre, lr när jag var runt 16-17 kanske då var det inte helt ok o träffa folk från internet medans det i dagsläget är ett av dom vanligaste ställena

det är med o gå på date:r är verkligen en jungel... o jag fattar ingenting av den ^^ haha lite illa kanske...

o det här med o vara nunna på tal om inget har jag garvat lite åt... när man var mindre sa man jämt (iaf jag) fan jag ska nog bli nunna...
I dagsläget som är nu så kan jag tycka att det verkligen känns frestande.. bara slippa karlar... dock skulle jag nog få panik efter bara några dagar då jag verkligen tycker om MÄN, i princip alla mina vänner är av det manliga slaget o jag tycker själv att jag kommer bäst överens med dom och att jag har deras humor.

Oj va jag känner att det här blogginlägget vart osamanhängande men är rätt trött på saker just nu...

nä nu ska jag alldeles strax hoppa in i duchen... ge mig gärna tips och råd om vad jag ska blogga om och komentera gärna massor *me like*

puss&kram på er alla <3

sex, sex och mer sex

fan ibland kan jag tänka att man kanske borde ha sex hela dagarna... bara ligga o ligga :P

när man har sex utsändrar kroppen lycko endorfiner... vilket innebär att man blir på bättre humör..

 

idag är det alla hjärtans dag och jag är SJÄLV!! inge kul alls... så är på lagom dåligt humör o känner mig extra nerstämd och lättirriterad... hmm kanske borde ha sex o känna lite lyckorus?? hahahaha lr kanske tillfredställa mig själv?

 

laga en god middag, tända ljus, köpa en present (till MIG) och sen ta fram dildon? hmm en het date med mig själv? hahahaha hade jag bott själv hade jag kanske gjort det men nu är det ju så att jag har en innebooende och jag känner mig kanske inte riktigt bekväm med o hålla på så då?

hmmm kan man låsa in han på toan sålänge kanske? nä vore nog inte så snällt antar ja.....

 

så alla ni som har en partner o känner er nerstämda i dag... ha sex... jucka som kaniner eller som det inte finns någon morgodag... och alla ni som är ensama, ta fram era dildos lr andra trevliga o härliga sexleksaker.. date:a er själv... det är NI värda!

 

 

 

hoppas ni får en underbar alla hjärtans dag iaf.

puss&kram på e alla

 


Blowjobs? No thanx

ok som vanligt sitter jag i min egen lilla värld och funderar på saker och ting... o oftas faller mina tanker på sex, haha vet inte vad det är men jag associera ALLT till sex... :P haha nu är det ju inte så att jag går o tänker på SEX heeela dagarna men kan räcka med en komentar för att jag ska kunna vända det till ngt snusk... haha en skada jag har tror ja...

ok jag har funderat på det här med "blowjobs" lr avsugningar...

personligen är jag inget fan alls av avsugningar, visserligen så finns det en anledning till det o det är inget jag tänker ta upp här...
men ärligt talat.. va fan är det för mysig med o ha en stor penis i truten??? o nu säger alla killar säkert till sig själva: va det är väl inte så farligt???
va fan vi tänder ju på det och ni kan väk göra det för VÅRAN skull...????? NEEEEEEEEEEEEEEEEJ!!!!!! jag personligen tänker ta mig fan inte göra det för "eran" skull...
jag får kräk-känslor av o få ngt i min mun som inte hör hemma där... o när man väl testar så kommer dom där komentarerna: "åh va skönt men kan du inte få in den längre??" helvete heller...

va fan testa o ta en banan o kör ner den så långt i halsen du kan UTAN o spy... skulle vilja se det.... haha en kille som står med 10-20 cm banan ner i halsen o en annan som står bredvid o garvar o säger... haha kan du inte bara ta den liiiite längre in :P



jag kan tycka det är ok om en tjej väljer o suga på egna insiativ, för att hon vill, eller för att hon tycker om det.. men annars är det fan inget tvång... vill ni inte suga så gör INTE det, är verkligen inget tvång alls..
o hotar killen med att göra slut för att DU inte vill så dumpa honom först!! han är inte värd dig då.

NEJ TACK TILL BLOWJOBS OM DET INTE ÄR PÅ DITT EGET VILLKOR!!!

Ne nu har jag nog gnällt klart för idag ;) så nu ska jag städa o laga mat..

men ta hand om er och puss&kram sålänge

jag HATAR sköldpaddsmänniskor!!

ibland blir jag såååå jävla trött på alla dessa sköldpaddsmänniskor!! med en sköldpaddsmänniska menar jag människor som går sakta, är ivägen och som helt utan förvarning kan få för sig o stanna för o prata med någon dom går förbi... dessa människor brukar hålla till på stan, stationer, flygplatser coh andra ställen med mycket folk.

Jag med min underbara tur lyckas ALLTID hamna bakom en sköldpaddsmänniska... hmmm ibland kan jag komma på mig själv med o vilja knuffa bort dom gärna med en foten... ni vet bara få bort dom ur MIN väg... nu skulle jag ju aldrig göra det men bara ibland skulle det vara så skönt...

jag kan tycka att det borde finnas en stor röd rand på vägen och i varuhusen, ni vet sådär som dom har för cyklar och dom som går... o på ena sidan får dom som går fort gå o på den andra sidan kan alla söliga, irriterande och jobbisga sköldpaddsmänniskor gå...

då slipper folk som jag gå o bli irriterade på dom... För jag kan minnsan vara långsint... kan gå o reta mig på dom där människorna flera timmar efter jag kommit hem..

Nu ska jag strax ta en varm och välbehövlig duch o varva ner lite :) det tycker jag allt att jag är värd...
o ni får jättegärna komentera mina inlägg o gör det ofta är så kul o se vad folk har att säga. skriv gärna om det är ngt speciellt ni vill att jag bloggar om med kan oxå va kul o veta :P

puss o kram på er alla




jag som sköldpaddsmänniska???? njaaa va... Passar nog bättre som den turbomänniska jag är ;)

mer dildos åt folket..

Idag har jag tränat... haha gick bättre än förväntat... har dock en fet känsla av att jag kommer ha fruktansvärd träningsvärk imorrn :P men inget man inte kan leva med...

haha en kompis åkte tunnelbana i sthlm i dag o råkade höra på en konversation mellan några tonåringar... tyckte det var klockrent: hahahahahaha en 12 årig kille på tåget tar fram en kexchoklad, hans 2 tjejkompisar frågar om dom kan få smaka... han svarar: "tjejer det är nu det börjas... tänk på vikten... " hahahahahaha  deras miner = priceless

haha tyckte det var klockrent :)


haha en annan rolig sak jag var med om var när jag satt på spårvagnen o lyssna på en dotter i min ålder någonstans i min ålder prata med sig mor.... haha hon skulle tydligen ha ett "sex" party div visa upp o sälja sexleksaker..
hahaha mamman höll på o smälla av, det var så jäääävla kul o se henne sitta o rodna o vrida på sig när hennes unge prata om dildos o andra sexleksaker..

ok kan förstå att den äldre generationen blir generad av o prata om dildos, analpluggar, piskor osv... men va fan numera är det faktiskt heeelt normalt... MER didos till folket helt enkelt,.... det kan krydda upp ett tråkigt sexliv mellan 2 partners... eller en singels sex liv..

personligen tycker jag att dildosen är bland det bästa som uppfunnits... som sagt om man är singel kan den göra väääldigt mycket nytta.. eller om ens partner är iväg på en längre resa el dyl..

en av mina favoriter är helt klar perly jelly lr rabbiten :)

kan tänka mig att om min älskade mor läser det här inlägget så kommer hon bli generad o kanske lite arg på mig... kommer kanske låta ngt i stil med: Jennifer, du borde veta bättre än o skriva om sånna saker på nätet!!!

en hel del av mina vänner och närmsta kommer säkert också att reagera... MEN... FÖRLÅT ALLA... orka bry..

kanske kanske folk vågar prata mer om det om dom får läsa om det och kanske kanske någon eller några får ett bättre sexliv...

avslutar med o säga god natt på er och understryka DILDOPOWER...


ligga i sängen som ett överkokt spagettistrå...

Den här dagen har inte varit den bästa... känt mig nerstämd och ledsen...
dock är det dom små sakerna som får det o vända och kännas bättre :)
ex när min hund kommer fram o bara myser in sig, det är guld värt...

prata med nära vänner, gamla vänner och nya vänner är också en trevlig sak.

dom små sakerna räknas, som o hitta ngt gammal smycke man trodde hade försvunnit lr liknande.

snart ska jag gå o lägga mig, efter o ha hävt i mig 1.5 lite cola helt själv... åh va duktig jag är... haha kommer få sprina på toa 40 gånger i natt.

imorgon kommer nog bli en bra dag :) ska först o främst orka masa mig upp ur sängen.. haha det dagliga problemet, älskar nämligen att ligga o dra mig i timmar helst ligga kvar jämt, men då jag har en hund som klarar ett tag men förmodligen vill ut INNAN det blir mörkt ute så brukar jag försöka vakna senast tio för o sedan gå ut med henne runt 11 :)

efter det ska jag plugga ett par timmar för att senare vid 17 träna med mamma för första gången.. kanske låter lite illa men jag har aldrig tränat på gym :S , har lixom aldrig behövt, har alltid varit smal av naturen... men nu när jag börjar bli lite äldre har jag börjat hitta kärlekshandtag som inte funnits där förut...

ska bli jääävligt spännande o se hur mör jag kommer va efter träningen... haha förmodligen kommer jag ligga i sängen som ett överkokt spagettistrå...
måste väl ha en bild på mig själv antar ja :)

Nä nu ska jag sova... lr försöka om jag lyckas att hålla mig från o sprina på toa en miljon gånger... uppdaterar med imorrn...

sov gott med er alla.

känner mig fan nerklubbad!

fattar inte hur jag kan få grej på grej på grej som bråkar när jag verkligen kämpar sönder mig..
först skolan, sen det här med ex:et sen csn och nu tröga grannar... GAAAH... orka...


men va fan skit i det nu kör vi.... jag vet att jag kommer klara allt... varför? JAG ÄR BÄST!

idag blir det nog en lugnt dag... ska plugga, städa lite o NÖRDA desto mer... haha jag + facebook, msn osv = kärlek.. :)

uppdaterar kanske senare :P

Välkommen till min nya blogg!